Informiranje mještana putem WEB straniceR E P U B L I K A H R V A T S K A
KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
OPĆINA ĐURMANEC
OPĆINSKO POGLAVARSTVO
Udrugama, institucijama
i mještanima sa područja Općine Đurmanec

- svima-
PREDMET: Informiranje mještana putem WEB stranice
Općine Đurmanec


Poštovani,

Vjerujemo da ste upoznati kako Općina Đurmanec već skoro dvije godine ima svoju službenu web stranicu: www.djurmanec.hr na kojoj se mještani Općine Đurmanec obavještavaju o raznim aktualnostima, aktivnostima Općine, donešenim aktima, raspisanim natječajima, aktivnostima na sportskom i kulturnom planu i sl.

Međutim, želja nam je da se na stranicu uvrštava čim više vijesti i aktualnosti iz Vašeg djelokruga rada, budući da vjerujemo da bi sve posjetitelje stranice zanimale aktualnosti iz svih društvenih aktivnosti, pogotovo obavijesti o određenim manifestacijama, vjerskim događajima, kulturnim događanjima, koncertima i priredbama, sportskim natjecanjima i sl.

Naša je molba stoga da u budućem vremenu odvojite malo svog vremena i putem e-maila ili usmeno telefonom dostavljate Općini Đurmanec (tel:049/346-326, e-mail: opcina.durmanec@kr.t-com.hr) ili direktno uređivaču stranice (tel: 098/622-053, e-mail: info@pc-automati.hr) informaciju, obavijest ili kratki članak o događajima, aktivnostima, manifestacijama koje se planiraju, a sve radi bolje informiranosti naših mještana i njihove veće uključenosti u sve sfere života u našoj sredini.

Također nam slobodno dostavite prijedloge i primjedbe na našu web stranicu, dostavite određene fotografije, zanimljivosti, članke, pjesme, komentare i sl. kako bi istu učinili što otvorenijom i pristupačnijom svim posjetiteljima, pogotovo onim izvan područja naše Općine.


Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!


Poštuje Vas,N A Č E L N I K:
Branko Horvat, ing.
[19.11.2008]